Productes de màxima qualitat amb el millor serveiA Grup Roma, tenim com a filosofia oferir productes de qualitat i un servei immillorable. Això ens ha fet treballar en una sola direcció: aconseguir la satisfacció del nostre client i consumidor.
La nostra forma de fer, amb processos que combinen tecnologia amb artesania, permet a la nostra carn gaudir d’una diferenciació qualitativa contrastada i reconeguda per tothom.1

La nostra carn prové majoritàriament de femelles, aconseguint sempre un bon color i bona olor.

weighted blanket sale
2

Mesures prèvies al sacrifici: El dejuni dels porcs abans de la càrrega, la dutxa desestressant en arribar a l’escorxador, el descans previ d’un mínim de tres hores i mantenir els animals en grups fins al moment de l’anestèsia, augmenten el benestar de l’animal i, en conseqüència, milloren en gran mesura la qualitat de la carn.


3

El nostre sistema d’escaldat i depilació per vapor d’aigua assegura que aquest procés sigui el més higiènic de tots els existents.
4

L’especejament tradicional i el refredament pausat de les diferents peces a les cambres de refrigeració, penjades en carros individuals, fan que aconseguim els nivells més baixos coneguts d’acumulació d’aigua a la carn.
Tot això, juntament amb una sincronització perfecta entre l’estabulació al matí, el sacrifici i l’especejament a la tarda, la refrigeració i el repòs durant la nit fa que siguem capaços d’oferir als nostres clients una carn de la més alta qualitat, distribuïda a primera hora del matí i amb una total garantia de conservació.

Certificats de qualitat