Escorxador Frigorífic d’Avinyó

La planta principal es troba a Avinyó, província de Barcelona, i consta d’un escorxador amb capacitat per sacrificar 16.000 porcs setmanals; diverses sales de desfer especialitzades per productes; túnel i cambra de congelació; sala per envasar i etiquetar referències en safata, al buit o segona pell; sales d’elaboració; planta de control de qualitat, i diferents cambres frigorífiques amb una capacitat per a 3.000 tones. Avinyó disposa d’un servei logístic propi que diàriament permet entregar les nostres carns i els nostres elaborats amb la màxima agilitat i flexibilitat a majoristes, fabricants i canal Horeca.

Conservas Ausa

La nostra fàbrica d’embotits curats, Conservas Ausa, té un total de 5.505 m2 de modernes instal·lacions, dels quals 2.170 m2 són assecadors i cambres frigorífiques.

Catalana de Embutidos

Catalana de Embutidos, la fàbrica d’elaborats carnis, embotits cuits i semicuits, i embotits de curta curació, disposa de 4.781 m2 de planta, dels quals 2.837 m2 estan dedicats a la producció, 470 m2 són assecadors, 730 m2 de filetejat i uns 900 m2 de cambres frigorífiques i cambres de congelació. Unes instal·lacions amb l’equipament més modern i d’última generació, que ens permeten aconseguir la màxima qualitat, conservació i seguretat alimentària.

R.B.S.

Actualment tenim 1800 mares produint porc RAL. D’aquestes, 700 400-251 truges són a la granja del Mujal d’R.B.S . Controlem tot al procés de la criança, des de les besàvies dels garrins fins a l’escorxador, vetllem per mantenir nivells més alts de benestar animal i els alimentem a base de cereals. El garrí, està amb la mare 28 dies, en comptes dels 21 dies que es recomanen en un porc blanc normal, i les quadres són molt més grans perquè puguin estar més amples.

Certificats de qualitat