GSNA

A principis dels anys 50, l’Adjutori Roma Altarriba obre una petita botiga de queviures al número 21 del carrer Major d’Avinyó (Bages). Uns anys més tard, junt amb la seva muller Dolors Fuster Medalla, amplien el negoci amb un petit escorxador i un obrador per fer els embotits i la botifarra..L’exigència era, ja aleshores, “oferir un producte de qualitat i un bon servei als clients”. L’any 1974, l’èxit dels productes de la família Roma els porta a inaugurar el nou escorxador, situat ja en els actuals terrenys, a la sortida del nucli urbà d’Avinyó, on es dediquen exclusivament al sacrifici i l’especejament del porc.


Actualment, a Grup Roma disposem de granges pròpies i de varies empreses dedicades a la matança, l’elaboració i, fins i tot, a la comercialització i exportació de productes del porc permetent-nos, així, un estricte control de tots els processos i poder oferir una qualitat extraordinària.

La nostra filosofia no ha canviat, seguim amb els mateixos valors que els fundadors ens van inculcar en el seu dia: busquem l’excel·lència en tot allò que fem, combinant tradició i innovació tecnològica, orientada sempre a oferir un servei impecable als nostres clients i un producte de màxima qualitat als nostres consumidors. És per això, que avui Grup Roma està considerat com un referent de prestigi en productes del porc.

312-50V8

Certificats de qualitat