Més de 3500 clients del canal alimentari ens avalen com un dels grups líders en el sector porcí del pais.

team

dumpclick.com

Des de la cria dels porcs fins a la comercialització i l’exportació del producte final.

Les empreses del Grup Roma som especialistes 70-347 en la producció de carn de porc, elaborats i embotits. Cuidem tots els processos i detalls per oferir un producte de màxima qualitat. Mantenim un ferm lligam de servei i confiança amb els nostres clients, i això s’ha aconsegueix actualcert.com amb el treball diari d’un grup de persones compromeses amb el que fan.

R.B.S. gestiona les nostres granges i audita les dels nostres associats, perquè els animals neixin, creixin i s’alimentin sota els protocols exigits

Descobreix la empresa

El nostre escorxador, és una de les empreses capdavanteres del sector. Reconegut pel seu compromís, la seva qualitat i la variada línia de productes que ofereix als seus clients.

Descobreix la empresa

Conservas Ausa es caracteritza per elaborar productes amb una identitat pròpia des de fa molts anys, reconeguts per un sabor intens i un aroma i buquet únics.

Descobreix la empresa

Catalana de Embutidos, és la fàbrica d’elaborats carnis, embotits cuits i semicuits, i embotits de curta curació del Grup Roma. Enfocada majoritàriament als mercats internacionals però sense oblidar el servei al xarcuter de casa nostra.

Descobreix la empresa

Grup Unexporc, és la comercial participada d’exportació i un referent en els diversos mercats internacionals des de 1994.

Descobreix la empresa
Certificats de qualitat