Catalana de Embutidos, fundada els anys 50 a Puig-reig i després traslladada a Balsareny on és actualment, és la nostra fàbrica d’elaborats carnis, embotits cuits i semicuits, i embotits de curta curació que comercialitzem sota la marca Roma.

Les seves modernes instal·lacions, ens permeten fabricar sota els controls més estrictes de qualitat en tots els seus processos, aconseguint la màxima garantia de qualitat, conservació i seguretat alimentaria.

El nostre únic proveïdor és el nostre propi Escorxador d’Avinyó, per tant la carn que utilitzem per a l’elaboració dels embotits Roma és sempre fresca i les peces són les més nobles del porc. Una diferenciació palpable en la qualitat dels embotits que ha arribat a quasi tots els racons del món. Japó, Alemanya, Anglaterra, França o Dinamarca ja fa anys que en gaudeixen, doncs en valoren el sabor autèntic i els estrictes controls sanitaris que seguim.

La nostra gamma d’embotits inclou tan els frescos (botifarres i salsitxes) com els cuits (pernils i bulls) i els fumats elaborats de la forma més natural possible, utilitzant la fusta de faig i aconseguint així un sabor inconfusible i únic (bacó).

Catalana de Embutidos ha obtingut la certificació BRC (British Retail Consortium).

Coneix els nostres productes. Entra aquí

Certificats de qualitat