La nostra fàbrica d’embotits curats, Conservas Ausa, fundada l’any 1964 a Prats de Lluçanès, es caracteritza per elaborar productes amb una identitat pròpia. Gràcies a que només utilitzem carns fresques d’Avinyó i degut a la seva particular ubicació, les seves propietats són excel·lents.

A més de 700 m d’altitud i amb un entorn microclimàtic singular, sec i de temperatures extremes, aconseguim una curació natural, un sabor intens, i un aroma i buquet únics. La melosa i gustosa carn és la base de la nostra variada gamma liderada pel fuet sense pebre, la llonganissa, el xoriço, els pernils i les espatlles curades.

Tota la carn que utilitzem per elaborar els nostres embotits, prové exclusivament del nostre Escorxador d’Avinyó, garantint les peces més nobles del porc i sempre fresques del dia i assegurant l’origen, traçabilitat, homogeneïtat i màxima qualitat d’uns embotits molt apreciats pels nostres clients i consumidors.

Conservas Ausa, ha obtingut la certificació IFS (International Food Standard) i ha esta pionera de la producció del primer fuet sense pebre.

Coneix els nostres productes. Entra aquí

Certificats de qualitat